Menu

Cliënt vertelt

Cliënten van Praktijk Therapie-supervisie delen hun ervaringen

“Ik wil nog eens benoemen hoe dankbaar ik ben, dat jij dit werk, dit pad hebt gekozen.
Met dat jij dit pad hebt gekozen, wordt het lichter op de  paden van anderen. Daardoor kunnen zij als het ware hun eigen lantaren weer zien en kunnen ze de knop vinden om het hele kleine vlammetje (weer) tot een groter licht te laten worden. Zo heb ik het zelf ervaren in ieder geval..”
Cecilia 37 jaar

“Door de therapie bij Anne-Marie ben ik dichter bij mezelf komen te staan, heb ik mezelf beter leren kennen. Tijdens onze gesprekken heb ik geleerd dat ik op mijn eigen gevoel kan vertrouwen. Daarnaast heb ik inzicht in mijn eigen levensweg gekregen en ervaren dat ik alleen mijn eigen bagage moet dragen en niet die van een ander. Ik ben een stuk(je) geheeld. Dank Anne-Marie.”
J. Bakx 

“Therapie van Anne-Marie heb ik als zeer prettig ervaren. Haar humor, inlevingsvermogen en open houding werkten voor mij om op mijn gemak te voelen. Door de therapie ben ik dichterbij mezelf gekomen. Ik ben mezelf meer gaan accepteren wie ik ben. Hierdoor ik meer van mezelf ben gaan houden. Dat vind ik heel waardevol!”
Student dramatherapie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen

“Anne-Marie is een rustige betrokken therapeute met een warme persoonlijkheid. Ze heeft oog voor de context en gedurende de hele therapie heeft zo veel mogelijk op mijn behoeften heeft afgestemd. Ze heeft mij geholpen licht te laten vallen op een donkere periode uit mijn leven, waardoor deze periode nu geen belemmering meer vormt in het hier en nu.”
Vrouw van 31 jaar, zelf dramatherapeut en speltherapeut i.o.

“Ik heb hele goede ondersteuning gehad, doordat Anne-Marie goed luisterde, dingen bij mij naar boven wist te krijgen waar ik iets mee kon. Ze paste verschillende methodieken toe die aansloten bij mijn beleving.
Ik heb bereikt met deze therapie dat ik van mezelf ben gaan houden en daardoor een stuk onzekerheid ben kwijt geraakt. Ik noem het nog vaak als helend, ik heb het ook verschillende mensen aangeraden deze therapie te volgen. Ik voelde me erg veilig bij Anne-Marie, dit was een heel belangrijk aspect! ”

G.B. 

“Doel van mijn therapie was verwerking van de scheiding en voorbereiding op de komst van mijn eerste kind. Ik heb de therapeut als heer erg fijn ervaren. Ik heb kunnen spuien, huilen en heb een alternatieve kijk op de situatie aangeboden gekregen (o.a. met familie opstellinge) Ook goede boekentips om zelf verder te kunnen komen. Ik ben er sterker uitgekomen en kreeg mijn zelfrespect weer terug. Ik was goed in staat om mijn ex te ontmoeten en de toekomst te bespreken. De inzichten helpen me nu nog steeds in de contacten met hem. ”
Mevrouw Bakker

“We hebben door de therapie oude patronen kunnen doorbreken met onze dochter, waardoor de thuissituatie sterk verbeterd is. We hebben meer inzicht in de problemen van onze dochter en zien vooruitgang. De therapie ervaren we als open en respectvol.”
Tineke 

“Doel van de therapie was de moeizame relatie met mijn zoontje verbeteren zoals frustraties die tot langdurige conflicten konden leiden. Ik heb een betere verstandhouding gekregen door de therapie met mijn zoon. Ik ben door de oudergesprekken geworden van mijn eigen negatieve patronen en heb deze om kunnen zetten, waardoor ik beter kan omgaan met het moeilijke gedrag en ik kan beter grenzen stellen. Ik vond het erg prettig en leerzaam.”
Sandra 

“Er zijn nieuwe deuren geopend. Ook al voelt het nog niet zo stevig, het fundament is gelegd voor de weg, waarin ik meer naar mijn eigen hart leer leven. De therapie heb ik als zeer persoonlijk, steunend en diepgaand ervaren. Ik mocht er zijn met alles erop en eraan.”
Els 

“De therapeut heeft mij ondersteund door te luisteren, rustig te zijn en toch achter mijn antwoorden te komen die ik eigenlijk niet durfde te uiten. Ik durf nu veel meer te zeggen, ik durf steeds meer mijn gevoelens te uiten en ben vrolijker.
Ik vond de therapie leuk en leerzaam vooral als ik boos of verdrietig was, werd ik weer blijer tijdens de therapie. ”

Marieke 

“Ik heb door de therapie meer evenwicht in mezelf gevonden. Ik heb positieve ervaringen opgedaan in contact met de therapeut als wel met de therapie vormen. Dit gaf mij vertrouwen in mijn proces als hulpverlener. Ik vond de therapeut toegankelijk, ik voelde me gezien en gehoord.”
Ko 

“Ik heb de therapeut ervaren als bevestigend, goed luisterend. Door te zoeken naar de juiste manier. Ik vond haar liefdevol, zacht en aandachtig.”
Bep

Wil je contact met Anne-Marie opnemen?

Ga naar contact