Menu

Intervisant vertelt

“Ik heb genoten van de lessen intervisie. Je straalt veel rust en geduld uit, wat bij heeft gedragen aan een prettige sfeer in de groep. Er was ruimte voor creativiteit, binnen de structuur van de lessen. Als groep hebben we met veel verschillende intervisiemethodes kunnen oefenen, wat ik als heel fijn heb ervaren. Hierdoor heb ik een palet aan mogelijkheden gekregen om toe te kunnen passen voor een toekomstige intervisiegroep. Zo blijkt bij elke inbreng een andere methode passend en heeft ieder zijn voorkeur ontwikkeld. Door de diversiteit bleven de lessen levendig en heel leerzaam. De zeer uitgebreide, liefdevolle en persoonlijke feedback laat zien dat je heel betrokken was bij de groep. Bedankt en veel liefs”
Anne van der Tuijn, student beeldende therapie

“Ik heb met veel plezier aan de lessen intervisie van Annemarie deelgenomen. Doordat ze verschillende intervisie methodes uitlegde en toepaste, waren de lessen afwisselend en uitdagend. Haar open, rustige maar vooral ook gestructureerde houding, gaf mij een vertrouwd en veilig gevoel waardoor ik mij open op durfde te stellen in de groep. 
De lessen waren keer op keer weer vernieuwend en aantrekkelijk en werden met veel enthousiasme geven,  wat mij als student enorm motiveerde. Bedankt”! 
Anna van Eck, student muziektherapie

“Voor mij was de intervisie groep een spiegel. Ik zag mezelf en dat was confronterend: soms prettig, soms ongemakkelijk. Als ik normaalgesproken een spiegel tegenkom kan ik weg kijken, erdoor heen kijken, of doen alsof ik het niet zie: niet zie wat ik niet wil zien. Maar deze spiegel bestaat uit 10 ogen: en wat die ogen doen is mij laten zien waar ik mijn ogen sluit.
En ach… het monster is nooit zo eng met m”n ogen open.”
Silene van Hessen, student dramatherapie

Wil je zelf contact opnemen met Anne-Marie Hamming?

Ga naar contact